Prânz Comunitar la Petrăchioaia

17 mai 2024

pranz comunitar petrachioaia 17.05.2024
Data de 17 mai 2024, a fost ziua DaruiM, zi în care angajaţii Metropolitan Life au fost voluntari în diverse comunităţi vulnerabile, aducând multă schimbare în bine.
Ne-am bucurat să îi avem şi noi alături la Şcoala Gimnazială din Vânători, Petrăchioaia, judeţul Ilfov la un Prânz Comunitar deosebit – încă o ocazie perfectă pentru a îmbina utilul cu plăcutul şi de a le oferi copiilor clipe frumoase, experienţe deosebite şi informaţii utile.
Împreună cu voluntarii dar şi cu minunaţii copii ne-am bucurat de un prînz delicios, am savurat limonadă, am înfrumuseţat zidul scolii cu picturi vesele, iar copiii au luat parte şi la ateliere despre grădinărit şi protejarea mediului înconjurător.
Ne-au fost alături şi le mulţumim tare mult pentru implicarea în acest frumos eveniment:
– echipa Metropolitan Life, Luiza, Adriana pentru organizarea şi sprijinul nepreţuit pe care ni-l acordati!
– artistele care şi-au pus amprenta şi au adus un plus de culoare într-o şcoală colorată deja de surâsul copiilor de acolo – Alexandra, Cecilia, Iulia, Diana.
– mancarea delicioasa a fost pregătită cu drag de voluntari împreună cu draga noastra doamna Liliana Moisan Bolbol de la What’s for lunch, Lily?
– atelierul de grădinărit a fost pregătit de Iulia Dromereschi de la Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune
Petruta Dumitrescu – pentru ca esti sufletul comunitatii.
Banca pentru Alimente Bucureşti
Curiera
Cu implicarea fiecăruia în parte, această zi a fost una memorabilă, de care să ne amintim cu drag şi noi, dar mai ales copiii de la Şcoala Gimnazială din Vânători, Petrăchioaia, judeţul Ilfov.

Rapoarte anuale proiect

Raport Pranz comunitar 2023

Partener Strategic:

Parteneri:

Implicati in Comunitate logo
directia judeteana pentru sport si tineret tulcea logo
Logo Cu drag din Sulina fara reflexie inimioara rosie high rez 300dpi
Curiera Transport