Despre noi

Asociația “Copii pentru Viitor” a luat ființă în anul 2016, în Lupeni, județul Hunedoara și este formată doar din voluntari.

Misiunea asociației este îmbunătățirea calității vieții, crearea unui mediu sănătos și durabil pentru generațiile viitoare prin reducerea abandonului școlar, intergrarea socială și profesională, suport psihologic, orientare școlara și profesională, reducerea sărăciei extreme. Principalii noștri beneficiari sunt copii și tineri proveniți din medii dezavantajate și din sistemul de protecție socială.

Oferim servicii GRATUIT de consiliere psihologică, asistenţă socială, orientare vocaţională, dezvoltare personală prin tehnici teatrale, suport material (rechizite, îmbrăcăminte, încălţăminte, cărţi, alimente, produse de igienă personală) pentru a contribui la reducerea abandonului şcolar, medicamente, transport la spitale, etc.

Susținem și ajutăm comunitățile din anul 2016

Beneficiari

Comunități

km parcurși prin țară în scopuri caritabile

Echipa noastră

Suntem foarte dedicați cauzelor noastre. Din echipa noastră fac parte specialiști în psihologie, asistență socială, pedagogie, educație non-formală.

Ancuta Cristina Iordanescu

Membru fondator și coordonator de proiecte, are o diplomă în psihosociologie și este specializată în pedagogie specială. În cadrul organizației noastre se ocupă cu coordonarea proiectelor de caritate și educaționale, de strangere de fonduri și de echipa de voluntari.

Cucuruz Cornelia

Coordonator Centrul Educaţional DAS Simeria, Cornelia are o experienţă de peste 30 de ani de lucuru cu copiii, atât ca profesor cât şi ca voluntar în diverse proiecte educaţionale şi sociale.

Adrian Iordanescu

Membru fondator, este persoana responsabilă de logistică și de activitățile sportive.

Mihaela Cazacu

Are o vastă experiență în activități educaționale, fiind implicată de-a lungul timpului, în foarte multe proiecte și campanii dedicate copiilor din Lupeni, Hunedoara. În cadrul organizației noastre se ocupă de coordonarea unor proiecte umanitare și educaționale ale căror beneficiari sunt copiii din Valea Jiului.

Alina Axinte

Voluntar, este studentă la Univeristatea Bucuresti, specializarea Asistență Socială.

Claudia Mustiuc

Voluntar, este studentă la Univeristatea Bucuresti, specializarea Asistență Socială.

Ana Tudose

Voluntar, este student la Univeristatea Bucuresti, specializarea Asistență Socială.

Valentin Dumitru

Voluntar, este student la Univeristatea Bucuresti, specializarea Asistență Socială.

Alina Cherana

Voluntar, studentă la Universitatea Bucuresti, specializarea Asistență Socială.

Devino voluntar astăzi!

Dacă vrei să te implici ca voluntar într-unul din proiectele noastre, trimite un email pe adresa copiipentruviitor@gmail.com, un mesaj de whatsapp sau sună la numărul 0765547003 și noi te vom direcționa acolo unde este nevoie de tine.

Poți alege să ajuți copiii la efectuarea temelor, să le citești, la sortat donații sau poate la gătit, la Prânzul Comunitar.

Te așteptăm alături de noi! Vârsta minimă pentru activități de voluntariat este de 15 ani.