Informații privind protecția datelor

Informații privind protecția datelor

Începând cu 25 mai 2018 se aplică în domeniul protecției datelor în întreaga Europă prevederile unitare ale Regulamentului General privind Protecția Datelor UE (RGPD). În următoarele informații privind protecția datelor vă informăm cu privire la prelucrarea de către Asociatia Copii pentru Viitor  a datelor cu caracter personal în conformitate cu RGPD și a legislației aplicabile în domeniul protecției datelor.
Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile noastre cu privire la protecția datelor. Dacă aveți întrebări sau observații cu privire la informațiile noastre privind protecția datelor vă rugăm să ne contactați la adresa de email menționată la punctul 5).

1. Numele și datele de contact ale responsabilului cu prelucrarea

Aceste instrucțiuni de protecție a datelor se aplică pentru prelucrarea datelor de către
Compania: Asociatia Copii pentru Viitor
Adresa: Aleea Castanilor nr.18, Lupeni, Hunedoara
Telefon: +40 765 547 003
Adresă de email: contact@copiipentruviitor.ro
Cod de identificare fiscală: 35877727
Pagina de Internet: https://copiipentruviitor.ro/

2. Scopurile prelucrării datelor, bazelor juridice și intereselor legitime urmărite de operator sau de o terță parte, precum și categoriile de destinatari

2.1. Accesarea paginilor noastre de Internet

2.1.1 Fișiere log

La fiecare accesare a paginilor de Internet / aplicațiilor, informațiile sunt trimise pe serverul paginii / aplicației noastre prin intermediul browserului de Internet al terminalului dvs., unde stocate temporar în fișiere protocol, așa-numitele fișiere log. Seturile de date stocate în acest caz conțin următoarele date, care sunt păstrate până la ștergerea automată: Data și ora accesării, numele paginii solicitate, adresa IP a dispozitivului solicitant, adresa URL de referință (adresa de origine din care ați ajuns pe paginile noastre), cantitatea de date transferate, timpul de încărcare, precum și informații despre produse și versiuni respectiv despre browserul folosit și numele furnizorului dvs. de Internet.
Principiul legal pentru prelucrarea adresei IP este articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD. Interesul nostru legitim rezultă din
asigurarea unei conexiuni fără probleme,
asigurarea unei utilizări confortabile a paginii/aplicației,
evaluarea siguranței și stabilității sistemului.
O deducere directă a identității dvs. nu este posibilă pe baza informațiilor și nici nu o vom face. Datele vor fi stocate și șterse automat după atingerea scopurilor menționate mai sus. Intervalele reglementate pentru ștergere depind de criteriul necesității.

2.1.2. Cookie-uri, Tracking, plugin-uri Social Media

Pentru pagina / aplicația noastră folosim așa-numitele cookie-uri, anumite instrumente de urmărire, metode de direcționare și plugin-uri de social media. Procedurile utilizate și modul în care datele dvs. sunt utilizate în acest scop sunt explicate în detaliu mai jos.

2.2. Motivarea, executarea și/sau încheierea unui contract

2.2.1. Prelucrarea datelor la încheierea contractului

Dacă vă înregistrați pe una dintre paginile / aplicațiile noastre și/sau încheiați un alt contract cu noi, vom procesa datele necesare pentru încheierea, executarea sau rezilierea contractului cu dvs. Printre acestea se numără:
Prenume, nume
Adresă de facturare și livrare
Adresa de email
Date de facturare și plată
Data naşterii
Numărul de telefon
Baza legală pentru aceasta este articolul 6 paragraful 1 litera a) și b) din RGPD, adică dvs. ne furnizați datele pe baza relației contractuale (de exemplu, gestionarea contului de client/utilizator, executarea unui contract de cumpărare, livrarea de produse) dintre dvs. și noi.
În măsura în care nu utilizăm datele dvs. în scopuri publicitare, vom stoca datele colectate pentru executarea contractului pe durata contractului, precum și până la expirarea drepturilor legale de garanție resp. a eventualelor drepturi de garanție contractuale. După expirarea acestei perioade, păstrăm informațiile impuse prin legea comercială și fiscală legate de relației contractuală pe perioadele prevăzute de lege. În această perioadă, datele vor fi reprocesate în cazul unei verificări efectuate de Administrația Financiară.
Pentru procesarea contractelor de vânzare prin intermediul paginilor/ aplicațiilor noastre, sunt necesare și următoarele prelucrări de date:
Datele dvs. de plată vor fi transmise furnizorilor de servicii de plată care procesează plata(le). Informațiile legate de adresa dvs. de livrare sunt transmise companiilor noastre de logistică și partenerilor de transport. Pentru a ne asigura că livrarea de bunuri este efectuată în conformitate cu dorințele dvs., vom transmite, dacă este necesar, adresa dvs. de email și eventual numărul de telefon către compania de logistică angajată de noi și/sau partenerilor de transport care se ocupă de livrare. Aceștia vă pot contacta înainte de livrare pentru a stabili detaliile de livrare împreună cu dvs. și/sau pentru a anunța livrarea. Datele respective vor fi transmise doar în scopurile menționate.

2.2.2.Utilizarea datelor în scopul prevenirii fraudelor

Datele pe care le furnizați în contextul unei comenzi pot fi folosite pentru a verifica dacă există o procedură de comandă atipic (de ex. comandarea simultană a unui număr mare de mărfuri la aceeași adresă folosind diferite conturi de client). În principiu, există un interes legitim pentru efectuarea unei astfel de verificări pentru a preveni comenzile frauduloase și infracțiunile. Principiul legal pentru prelucrare este articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD.

2.2.3. Transferul datelor la furnizorul de servicii de transport

În scopul livrării mărfurilor comandate, colaborăm cu furnizorii de servicii logistice / companiile de transport și/sau cu partenerii de expediții: Acestora le pot fi transmise următoarele date în scopul livrării bunurilor comandate sau anunțării lor: Prenume, nume, adresă poștală, precum și evtl. adresa de email și numărul de telefon.
Principiul legal pentru prelucrare este articolul 6 paragraful 1 litera b) RGPD.

2.3. Prelucrarea datelor în scopuri publicitare

2.3.1. Reclamă pe portal

În principiu avem un interes legitim în utilizarea datelor dvs. în scopuri de marketing. Procesăm următoarele date în propriile noastre scopuri de marketing și în scopurile de marketing ale terților: Prenume, nume, adresă poștală, evtl. anul nașterii.
În plus, avem dreptul să stocăm pe lângă datele menționate și datele personale suplimentare colectate despre dvs. în conformitate cu dispozițiile legale în scopuri proprii de marketing și în scopurile de marketing ale terților. Scopul este acela de a vă furniza reclame orientate exclusiv către nevoile dvs. reale sau prognozate, și de a nu vă deranja cu publicitate inutilă. O transferare a datelor stocate în acest context către terți nu are loc. În plus, pseudonimizăm / anonimizăm datele cu caracter personal colectate despre dvs. în scopul utilizării datelor pseudonimizate / anonimizate în propriile sale scopuri de marketing, precum și pentru scopurile de marketing ale unor terți (agenți de publicitate).
Datele pseudonimizate / anonimizate pot fi utilizate și pentru a furniza reclame pe Internet în mod individualizat, controlarea publicității fiind făcută de către furnizori de servicii și/sau agenții terțe. Principiul legal pentru utilizarea datelor cu caracter personal este articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD.
Indicaţie privind dreptul de contestare
În măsura în care vă opuneți, datele dvs. vor fi blocate pentru alte prelucrări publicitare. Vă atragem atenția că, în cazuri excepționale, chiar și după primirea obiecției dvs., mai pot fi trimise, temporar, materiale publicitare. Acest lucru este condiționat tehnic datorită timpului pentru selecție, și nu înseamnă că nu am implementat obiecția dvs.

2.3.2. Newsletter

Pe paginile / aplicațiile noastre vă oferim posibilitatea de a vă abona la newsletter-ul nostru. Pentru a ne asigura că nu au apărut erori la introducerea adresei de email, folosim așa-numita procedură Double Out (procedură DOI): După ce v-ați introdus adresa de email în câmpul de înregistrare și v-ați dat consimțământul pentru a primi newsletter-ul nostru, vă vom trimite un link de confirmare la adresa specificată. Abia după ce faceți clic pe acest link de confirmare, adresa dvs. de email va fi inclusă în lista noastră de distribuție pentru trimiterea newsletter-ului. Baza legală pentru prelucrarea acestor date este articolul 6 paragraful 1 litera a) RGPD.
Indicaţie privind dreptul de revocare
Vă puteți retrage consimțământul în orice moment cu efect pentru viitor printr-un mesaj la adresa de email menționată la punctul 5) sau prin opțiunea de dezabonare de la sfârșitul fiecărui newsletter.

2.3.3. Recomandări de produse prin email

În calitate de client existent al site-ului nostru online, veți primi recomandări de produse în mod regulat prin email. Aceste recomandări de produse sunt furnizate de noi, indiferent dacă v-ați abonat la un newsletter sau nu. Baza legală pentru această prelucrare a datelor este articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD.
Indicaţie privind dreptul de contestare
Puteți contesta în orice moment primirea recomandărilor de produse cu efect pentru viitor printr-un mesaj la adresa de email menționată la punctul 5) sau prin opțiunea de la sfârșitul fiecărui email de recomandare de produse, fără ca pentru aceasta să apară alte costuri decât cele de transmitere pe baza tarifelor de bază.

2.3.4. Jocuri cu premii

Dacă vă înregistrați la concursurile cu premii organizate de noi, vom folosi datele furnizate în timpul înregistrării în scopul derulării contractului de participare, în special pentru notificarea câștigării și eventual pentru a face reclamă ofertelor noastre și/sau ofertelor partenerilor noștri din concursul cu premii. Indicații detaliate găsiți în condițiile de participare respective pentru concursul cu premii în cauză. Baza legală pentru această prelucrare a datelor este articolul 6 paragraful 1 litera a) RGPD, articolul 6 paragraful 1 litera b) RGPD, precum și articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD.

2.4.Prezența online și optimizarea paginii de Internet

2.4.1 Cookie-uri – Informații generale

Pe diverse pagini utilizăm cookie-uri pentru a face vizita pe site-ul nostru atractivă și pentru a permite utilizarea anumitor funcții și pentru a analiza statistic utilizarea paginilor noastre. În cazul cookie-urilor este vorba despre fișiere text mici pe care browserul dvs. le creează automat și care sunt stocate pe dispozitivul dvs. (laptop, tabletă, smartphone etc.) atunci când vizitați site-ul nostru. Cookie-urile nu vă afectează dispozitivul, nu conțin viruși, troieni sau alte software-uri dăunătoare. În cookie-uri sunt stocate informații care rezultă în legătură cu terminalul utilizat. Aceasta nu înseamnă însă că vom fi informați neapărat despre identitatea dvs.
Majoritatea cookie-urilor pe care le folosim sunt șterse după terminarea sesiunii de browser (“cookie-uri de sesiune”). Alte cookie-uri rămân pe computerul dvs. și ne permit să recunoaștem computerul dvs. data viitoare când ne vizitați (cookie-uri permanente). Aceste cookie-uri servesc în special pentru a face ca oferta noastră să fie prietenoasă, eficientă și sigură. Aceste fișiere vă pot permite de exemplu să vedeți informații care sunt adaptate special intereselor dvs. pe pagină.
Bineînțeles, puteți configura browser-ul dvs. astfel încât să nu stocheze cookie-urile pe dispozitivul dvs. Funcția de ajutor din bara de meniuri a majorității browserelor web vă arată cum să împiedicați browserul dvs. să accepte cookie-uri noi, cum să știe browserul când primiți un cookie nou sau cum să ștergeți toate cookie-urile deja primite și cum le puteți bloca pe viitor.
Pentru aceasta procedaţi în modul următor:
În Internet Explorer:
În meniul “Extras” selectați punctul “Opțiuni Internet”.
Dați clic pe tab-ul ”Protecția datelor”.
Acum puteți efectua setările de siguranță pentru zona de Internet. Aici configurați dacă și ce cookie-uri să fie acceptate sau refuzate.
Cu “OK” confirmați setarea.
În Firefox:
În meniul “Extras” selectați punctul Setări.
Dați clic pe ”Protecția datelor”.
În meniul derulant selectați ””creare pe baza setărilor definite de utilizator”.
Acum puteți seta dacă doriți sau nu să acceptați cookie-urile, cât timp doriți să păstrați aceste cookie-uri și puteți adăuga excepții cu privire la site-urile de la care doriți să acceptați sau să blocați cookie-urile.
Cu “OK” confirmați setarea.
În Google Chrome:
Dați clic pe meniul Chrome din bara de simboluri a browserului.
Acum selectați ”Setări”.
Dați clic pe ”Afișare setări extinse”.
Dați clic pe ”Protecția datelor” și ”Setări conținut”.
La “Cookies” puteți efectua următoarele setări pentru cookie-uri:
Ștergere cookie-uri
Blocare cookie-uri în mod standard
Ștergere cookie-uri și date site în mod standard după închiderea browser-ului
Permiteți excepții pentru cookie-uri de la anumite site-uri sau domenii
Vă atragem totuși atenția că este posibil să nu puteți utiliza toate funcțiile acestui site.
În măsura în care în cazul acestor cookie-uri și/sau al informațiilor conținute este vorba de informații cu caracter personal, baza legală pentru prelucrarea datelor este Art. 6 par. 1 lit. f) RGPD. Interesul nostru pentru optimizarea site-ului nostru este considerat justificat în sensul dispoziției mai sus menționate.

2.4.2. Google Analytics

n scopul configurării corespunzătoare și optimizării continue a paginilor noastre folosim, pe baza articolului 6 paragraful 1 litera f) RGPD, Google Analytics, un serviciu de analiză web al Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda („Google“). Google Analytics utilizează așa-numite ”cookie-uri”, fișiere text ce se salvează pe PC-ul dvs. și care permit analizarea folosirii paginii. În acest context sunt create profiluri de utilizare pseudonimizate și sunt utilizate cookie-uri. Informațiile generate de cookie cu privire la utilizarea site-ului de către dvs. precum
tip/versiune browser,
sistem de operare folosit,
URL Referrer (pagina vizitată anterior),
Hostname-ul calculatorului accesat (adresa IP),
ora solicitării către server
La cererea operatorului acestui site web, Google va utiliza aceste informații pentru a evalua utilizarea site-ului web, pentru a compila rapoarte privind activitatea site-ului web pentru a oferi alte servicii legate de activitatea site-ului web și de utilizarea internetului. Adresa IP furnizată ca parte a serviciului Google Analytics nu va fi corelată cu alte date Google. Puteți preveni stocarea cookie-urilor prin setarea corespunzătoare a software-ului dvs. de browser; cu toate acestea, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, dacă faceți acest lucru, este posibil să nu puteți utiliza întreaga funcționalitate a acestui site web. De asemenea, puteți împiedica colectarea de către Google a datelor generate de cookie și legate de utilizarea de către dvs. a site-ului web (inclusiv adresa dvs. IP), precum și prelucrarea acestor date de către Google, prin descărcarea și instalarea plug-in-ului de browser disponibil la linkul următor: tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.
Ca o alternativă la Add-on-ul de browser, în special pentru browserele de pe dispozitivele mobile, puteți preveni colectarea de date de către Google Analytics făcând clic pe acest Link. Se va seta un cookie de Opt-Out, care va împiedica colectarea pe viitor a datelor dvs. la vizitarea site-ului. Cookie-ul de Opt-Out este valabil doar în acest browser și doar pentru site-ul nostru și se stochează pe aparatul dvs. Dacă ștergeți cookie-urile din browser, va trebui să reinstalați cookie-ul de Opt-Out. Pentru mai multe informații despre protecția datelor prin Google Analytics, accesați site-ul web Google la adresa: https://support.google.com

2.5. Targeting

Așa-numitele măsuri de Targeting enumerate mai jos și utilizate de noi sunt efectuate în baza articolului 6, paragraful 1, litera f RGPD (interes legitim). Utilizăm măsurile de Targeting pe care le folosim pentru a vă asigura că numai anunțurile publicitare care se bazează pe interesele dvs. reale sau presupuse sunt afișate pe dispozitivele dvs. și că nu vă deranjăm cu reclame care nu vă interesează.

2.5.1. Onsite-Targeting

Pe site-ul nostru se folosesc cookie-uri pentru colectarea și evaluarea informațiilor pentru optimizarea publicității. Aceste informații includ, de ex. indicații despre paginile pe care le-ați vizualizat pe site-urile/aplicațiile noastre. Colectarea și evaluarea se efectuează exclusiv în mod pseudonimizat și nu ne permite să vă identificăm. În special se corelează informații ce nu au legătură cu datele cu caracter personal despre dvs. Pe baza informațiilor vă putem afișa pe site-urile noastre oferte care sunt în mod special adaptate intereselor dvs., așa cum rezultă din comportamentul dvs. anterior de utilizator.

2.5.2. Retargeting

În plus, utilizăm tehnologii de Re-Targeting de la furnizori externi, ca de ex. Pixel de la Facebook Ireland Limited, 4 GRAND CANAL SQUARE , GRAND CANAL HARBOUR, D2 Dublin („Facebook). Re-Targeting ne permite să ne facem oferta noastră online mai interesantă pentru dvs. În acest mod, putem viza în mod special acei utilizatori prin reclame online care s-au interesat deja de site-ul și de produsele noastre pe site-urile partenerilor noștri. Din studii știm că afișarea de publicitate personalizată, bazată pe interesele utilizatorului de Internet este mai interesantă decât publicitatea care nu are o astfel de referință personală. Puteți să vă opuneți colectării datelor de către Facebook aici: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
În acest scop este setat un cookie cu care datele de interes sunt colectate folosindu-se pseudonime. Aceste informații sunt utilizate pentru a afișa anunțurile bazate pe interese despre ofertele noastre pe site-urile partenerilor noștri. Nu se stochează informații cu caracter personal și niciun profil de utilizator nu va fi fuzionat cu datele dvs. cu caracter personal.
Aveți posibilitatea de a dezactiva colectarea datelor în scopul reclamei personalizate aici. Se va seta apoi un cookie care împiedică definitiv colectarea datelor, cu excepția cazului în care ștergeți acest cookie în mod specific în browserul dvs. sau utilizând funcția “Ștergere toate cookie-urile”. Puteți repeta în orice moment obiecția.

2.5.3. Google Adwords

Pagina noastră de Internet folosește serviciul Google Adwords. Google AdWords este un program de reclame online al Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda (“Google”).
În acest context folosim funcția de remarketing în cadrul serviciului Google AdWords. Cu funcția Remarketing putem să afișăm utilizatorilor site-ului nostru publicitate bazată pe interesele lor pe alte site-uri din Rețeaua de display Google (pe Google în sine, așa-numitele “Anunțuri Google” sau alte site-uri web). Pentru aceasta, interacțiunea utilizatorilor pe site-ul nostru este analizată, de ex. de care oferte utilizatorul a fost interesat, pentru a putea afișa publicitate direcționată utilizatorilor pe alte site-uri chiar și după vizitarea site-ului nostru. În acest scop, Google stochează un număr în browserele utilizatorilor care accesează anumite servicii Google sau site-uri web din Rețeaua de display Google. Prin acest număr, denumit “cookie”, se înregistrează vizitele acestor utilizatori. Acest număr este utilizat pentru a identifica în mod unic un browser web pe un anumit computer și nu pentru a nu identifica o persoană; nu se stochează date cu caracter personal. Baza legală pentru prelucrarea acestor date este articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD.
Puteți dezactiva utilizarea cookie-urilor de către Google urmând link-ul de mai jos și descărcând și instalând plugin-ul furnizat acolo: www.google.com/settings/ads/plugin .
Pentru mai multe informații despre Google Remarketing și declarația de protecție a datelor Google, accesați: www.google.com/privacy/ads/ .

2.6. Cont client/ Cont utilizator

Pentru a vă oferi cel mai mare confort posibil, vă oferim stocarea permanentă a datelor dvs. personale într-un cont de client/ cont de utilizator protejat prin parolă.
Crearea contului de client este voluntară. Dacă creați un cont de client, prelucrarea datelor dvs. colectate aici în baza articolului 6 alineatul 1 litera b) RGPD. După crearea unui cont de client nu mai este necesară reintroducerea datelor. În plus, puteți să vizualizați și să modificați oricând datele stocate în contul dvs. de client.
Doar dacă doriți să plasați comenzi prin intermediul site-ului / aplicației noastre, deschiderea unui cont de client este obligatorie pentru executarea contractului.
Pe lângă datele solicitate în timpul unei comenzi, trebuie să furnizați parola proprie la crearea unui cont de client. Aceasta, împreună cu adresa dvs. de e-mail, servește pentru a vă accesa contul de client. Vă rugăm să tratați confidențial datele dvs. personale de acces și, în special, să nu le furnizați terților neautorizați. Nu uitați că chiar și după ce ați părăsit site-ul nostru, veți fi conectat automat, cu excepția cazului în care vă deconectați activ.
Aveți posibilitatea de a vă șterge în orice moment contul de client. Rețineți totuși că acest lucru nu înseamnă că datele din contul de client pot fi șterse după ce ați comandat o dată de la noi. Ștergerea datelor dvs. are loc automat după expirarea obligațiilor noastre de stocare, comerciale și fiscale. Baza legală pentru această prelucrare suplimentară a datelor este Art. 6 paragraful 1 litera c) RGPD precum și Art. 6 par. 1 litera f) RGPD.

2.7. Contactarea

Aveți posibilitatea de a ne contacta în mai multe moduri. Prin email, telefon sau poștă. Când luați legătura cu noi, vom folosi informațiile cu caracter personal pe care ni le furnizați în mod voluntar, Exclusiv în scopul de a vă contacta și de a vă procesa solicitarea. Baza legală pentru această prelucrare a datelor este articolul 6 paragraful 1 litera a), articolul 6 paragraful 1 litera b), articolul 6 paragraful 1 litera c) RGPD, precum și articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD.

2.8. Plugin-uri Social Media

Pe pagina noastră de Internet utilizăm pluginuri sociale de pe diferite rețele sociale, în baza articolului 6, par. 1), lit. f) RGPD pentru a face compania noastră mai cunoscută. Obiectivul comercial principal trebuie considerat drept interes legitim în sensul RGPD. Responsabilitatea pentru utilizarea în conformitate cu reglementările de protecție a datelor trebuie garantată de către fiecare furnizor.
Pentru detalii despre scopul și amploarea colectării datelor, precum și prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor de către furnizorul respectiv, precum și opțiunile de drepturi conexe și de setări pentru protejarea confidențialității, vă rugăm să consultați politica de confidențialitate a furnizorului, la care facem trimitere în cele ce urmează.
Prin deconectarea prealabilă de pe site-urile de social media și ștergerea cookie-urilor, puteți împiedica rețelele sociale să asocieze informațiile colectate cu contul de utilizator al rețelei sociale în timpul vizitei dvs. pe site Dacă nu doriți ca rețelele sociale să direcționeze direct datele colectate prin intermediul site-ului nostru către profilul dvs., trebuie să vă deconectați de la rețelele sociale relevante înainte de a vizita site-ul nostru.

2.8.1. Facebook Connect / Login

Oferim utilizatorilor posibilitatea de a se înregistra pentru serviciu cu contul de Facebook (așa-numita funcție Facebook-Connect). Facebook-Connect este un serviciu al rețelei sociale Facebook, care este operată de Facebook Ireland Ltd. 4 GRAND CANAL SQUARE , GRAND CANAL HARBOUR , D2 Dublin („Facebook“). O înregistrare suplimentară nu mai este apoi necesară. Pentru a se înregistra, utilizatorul va fi redirecționat către site-ul Facebook, unde se poate conecta cu datele sale de acces. Prin aceasta, profilul de Facebook și serviciile noastre sunt interconectate. Prin conectare, site-ul primește automat de la Facebook informații pentru care utilizatorul și-a dat acordul (de ex. prenume, nume, adresă de e-mail, imagine profil, sex, lista de prieteni). Aceste informații le folosim pentru a vă putea identifica în cadrul utilizării.
Baza legală pentru prelucrarea acestor date este Art. 6 paragraful 1 litera a) RGPD.
Informații suplimentare despre Facebook-Connect și setările de sferă privată găsiți în indicațiile privind protecția datelor: www.facebook.com/about/privacy.

2.8.2. Facebook

Pe acest site se utilizează și alte plugin-uri sociale de la Facebook. Este vorba despre oferte ale companiei Facebook.
Când vizitați o pagină care conține un astfel de plugin, browserul dvs. se conectează la Facebook și conținuturile sunt încărcate de pe aceste pagini. Vizita dvs. pe acest site poate fi urmărită de Facebook, chiar dacă nu utilizați în mod activ funcția plugin-ului social. Dacă aveți un cont de Facebook, puteți utiliza un astfel de plugin social și puteți partaja informații cu prietenii. Nu avem nicio influență asupra conținutului plugin-ului și a transferului de informații.
Facebook oferă informații detaliate cu privire la domeniul de aplicare, natura, scopul și prelucrarea ulterioară a datelor dvs. pe paginile sale de Internet. Aici veți găsi și informații suplimentare despre drepturile și variantele dvs. de setări pentru a vă proteja confidențialitatea. Indicații privind protecția datelor de la Facebook: www.facebook.com/about/privacy.

2.9. Plăţi

Colectăm informațiile dvs. legate de plăți în scopul procesării plăților, de ex. când achiziționați un produs și/sau un serviciu. În funcție de metoda de plată, vă vom transmite informațiile de plată către terți (de ex. atunci când plătiți prin card de credit furnizorului dvs. de card de credit). precum și, eventual, furnizorilor de plăți intermediare.
Baza legală pentru această prelucrare a datelor este articolul 6 paragraful 1 litera a), articolul 6 paragraful 1 litera b), RGPD, precum și articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD.
Dacă plătiți cu numerar la livrare, datele dvs. de livrare și plată vor fi transmise partenerului nostru de livrare pentru transmiterea și acceptarea plății.

3. Destinatari din afara UE

Cu excepția prelucrărilor descrise mai sus, nu transmitem datele dvs. destinatarilor localizați în afara Uniunii Europene sau a Spațiului Economic European. Prelucrările menționate includ un transfer de date către serverele furnizorilor de tehnologii de urmărire angajați de noi. Aceste servere se află în SUA. Transmiterea datelor se face pe baza așa-numitei clauze contractuale standard a Comisiei UE.

4. Drepturile dumneavoastră

4.1. Prezentare

Pe lângă dreptul de revocare a consimțământului acordat, aveți la dispoziție și următoarele drepturi suplimentare, dacă se aplică condițiile legale respective:
dreptul la informații cu privire la datele dvs. cu caracter personal stocate de noi (Art. 15 RGPD), în special, puteți solicita informații despre scopul prelucrării, categoria datelor cu caracter personal, categoriile de destinatari cărora le-au fost dezvăluite informațiile, perioada de păstrare planificată, sursa datelor, în măsura în care nu au fost colectate direct de la dvs.;
dreptul la rectificarea informațiilor incorecte sau la completarea datelor corecte (Art. 16 RGPD),
dreptul la ștergerea datelor dvs. stocate la noi (Art. 17 RGPD), în măsura în care nu trebuie respectate termene legale sau contractuale de stocare sau alte obligații legale pentru continuarea stocării,
dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs (Art. 18 RGPD), în măsura în care acuratețea datelor este contestată de către dvs., dacă prelucrarea este ilegală însă refuzați ștergerea acestora și nu mai avem nevoie de aceste date, dar dvs. ați refuzat prelucrarea datelor pentru a vă exercita sau apăra revendicările legale în conformitate cu Art. 21 RGPD,
dreptul la portabilitatea datelor cf. Art. 20 RGPD, adică dreptul de a solicita transferarea datelor selectate stocate despre noi într-un format comun, electronic sau de a solicita transmiterea către un alt responsabil
dreptul de a adresa plângeri autorității competente de supraveghere a protecției datelor. De regulă puteți contacta autoritatea de supraveghere din zona dvs. de reședință sau a locului de muncă/sediului companiei.

4.2. Dreptul la contestare

În condițiile art. 21 alin. 1 din RGPD, prelucrarea datelor poate fi contestată din motive care apar din situația particulară a persoanei vizate.
Dreptul general de opoziție de mai sus se aplică tuturor scopurilor de prelucrare descrise în prezenta declarație privind protecția datelor, care sunt prelucrate în baza articolului 6 alineatul 1 litera f) din RGPD. Spre deosebire de dreptul special de a vă opune prelucrării datelor în scopuri publicitare, în conformitate cu RGPD suntem obligați să punem în aplicare o astfel de obiecție generală dacă ne dați motive de importanță majoră (de exemplu, un posibil pericol pentru viață sau sănătate).

4.3. Dreptul la revocare

În condițiile art. 21 alin. 1 din RGPD, prelucrarea datelor poate fi contestată din motive care apar din situația particulară a persoanei vizate.
În măsura în care procesăm datele pe baza consimțământului dvs., aveți dreptul să vă revocați în orice moment consimțământul. Revocarea consimțământului nu înseamnă că prelucrarea datelor efectuate pe baza consimțământului până la momentul revocării devine ineficace.

5. Contactați-ne

Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, dacă aveți întrebări sau doriți să faci o reclamație, vă rugăm sa ne contactați prin adresa de e-mail contact@copiipentruviitor.ro