Centrul Educaţional Simeria

Centrul Educaţional Simeria a fost creat în anul 2022 pentru a oferi sprijini pentru copii din Simeria în a-şi continua studiile printr-o activitatea de tip after school. Prin acest proiect copiii pot beneficia de ajutor la efectuarea temelor, de o masă caldă, fructe şi gustări, dar şi de diverse activităţi educative şi recreative socializând într-un mediu plăcut şi primitor la sediul Direcției de Asistență Socială (DAS) Simeria.
Centrul Educaţional Simeria este un proiect educaţional susţinut de compania Curiera şi în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială Simeria şi Banca pentru Alimente Timişoara.

Centrul Educational Simeria after school teme

La Centrul Educaţional Simeria copiii primesc ajutor la teme și o masă caldă, primesc astfel un sprijin important, fiind astfel încurajaţi şi ajutaţi să îşi continue studiile, să îşi clădească un viitor mai bun. Pe lângă ajutorul la teme şi masa caldă, copiii beneficiază de asemenea de socializare dar şi de diverse activităţi şi ateliere menite a le crea şi dezvolta acestora un bagaj cât mai larg de cunoştinţe şi experienţe.

Acest proiect educaţional de tip after school este destinat copiiilor din medii dezavantajate din oraşul Simeria, judetul Hunedoara, scopul său principal fiind contribuţia la reducerea abandonului şcolar şi crearea unui mediu plăcut în care copiii să poată învăţa, socializa şi dezvolta.

Activitatle desfăşurate în cadrul proiectului:

  • ajutor la teme/ore remediale
  • cursuri de limba engleză
  • ateliere de creativitate
  • vizionarea de piese de teatru şi filme
  • excursii

    Beneficiarii Centrului Educaţional Simeria sunt 16 copii din medii dezavantajate.

Proiect susţinut de:

Romania proiecte social ONG Asociatia Copii pentru Viitor