Termeni și condiții

Întrebări frecvente

Cum pot dona ca persoană fizică?

Daca ești persoană fizică poți dona direct în contul organizației noastre - RO87BTRLRONCRT0336144801
sau poți directiona 3,5% din impozitul de venit, anual, completând formularul 230, despre care găsești mai multe informații aici.

Cum pot dona ca persoană juridică?

1. Donează 20% din impozitul pe venit/profit, în baza unui contract de sponsorizare, suma total deductibilă dacă se încadrează în limitele legii și până la sfârșitul anului.
2. Promoveaza campania de 3,5% în rândul angajaților!
3. Finantează direct, unul dintre proiectele noastre caritabile și educaționale.

Ce se întâmplă cu fondurile donate?

Cea mai mare parte din fonduri, în proportie de 95%, reprezintă cheltuieli directe cu beneficiarii. Pentru a ajuta copiii să meargă la școală, lunar achiziționam alimente, îmbrăcăminte, rechizite, medicamente și dispozitive medicale, plătim transportul acestora către școală, achităm taxe școlare, manuale și cărti.
Ceilalți 5% reprezintă cheltuieli cu transportul voluntarilor și consumabile.

Cum devin voluntar?

Dacă vrei să te implici ca voluntar într-unul din proiectele noastre, trimite un email pe adresa copiipentruviitor@gmail.com, un mesaj de whatsapp sau sună la numărul 0765547003 și noi te vom direcționa acolo unde este nevoie de tine.

Poți alege să ajuți copiii la efectuarea temelor, să le citești, la sortat donații sau poate la gătit, la Prânzul Comunitar.

Te așteptăm alături de noi! Vârsta minimă pentru activități de voluntariat este de 15 ani.

Ce experiență avem în acest domeniu?

În 2022 împlinim 6 ani de activitate, peste 5000 de beneficiari, 20 de comunităti, 30 000 km prin țară parcurși în scopuri caritabile.