Despre beneficiari

Asociația “Copii pentru Viitor” a luat ființă în anul 2016, în Lupeni, județul Hunedoara și este formată doar din voluntari.

Misiunea asociației este îmbunătățirea calității vieții, crearea unui mediu sănătos și durabil pentru generațiile viitoare prin reducerea abandonului școlar, intergrarea socială și profesională, suport psihologic, orientare școlara și profesională, reducerea sărăciei extreme. Principalii noștri beneficiari sunt copii și tineri proveniți din medii dezavantajate și din sistemul de protecție socială. 

Susținem și ajutăm comunitățile din anul 2016

Beneficiari

Comunități

km parcurși prin țară în scopuri caritabile

Familia Pavel

Este compusă din 6 membrii: părinții și cei 4 copii. Mario 12 ani, Ana 10 ani, Roxana 9 ani și Matei 1 an și 2 luni. Ei locuiesc în București, în cartierul Rahova, într-o casă modestă, fără apă curentă.

Tatăl lucrează cu ziua, la un depozit de materiale de construcții. Îi ajutăm săptămânal cu pachete cu alimente, scutece de unică folosință, detergent, îmbrăcăminte și ocazional cu mobilier, masină de spalat, carucior.

Copiii sunt foarte bine îngrijiți și frecventează școala.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.