Aleargă cu noi la Legal Half-Marathon!

Aleargă cu noi la Legal Half-Marathon 2024!

Înscrie-te ca alergător şi alege să susţii Asociatia Copii pentru Viitor pentru a contribui şi tu la susţinerea proiectelor asociaţiei, la şansele copiilor din medii defavorizate de a-şi continua studiile.
Împreună pentru copii. Împreună pentru viitor.

Legal Half-Marathon 2024 Asociatia Copii pentru viitor

Pe 24 martie 2024, la Bucureşti se va desfăşura cea de-a 164-a ediție a Legal Half-Marathon – primul concurs de alergare dedicat profesiilor juridice. Competiţia este organizată de Asociaţia EOS D’ART în parteneriat cu Baroul Bucureşti şi Primăria Municipiului Bucuresti, având ca scop promovarea mişcării în aer liber şi a unui stil de viaţă cât mai sanatos inclusiv persoanele ce îşi desfăşoară activitatea în domeniul juridic, precum şi implicarea comunităţii locale într-o acțiune de strangere de fonduri pentru cauze caritabile selectate special pentru acest eveniment.

Curse organizate:

  • Semimaraton – Cursă individuală – 4 ture x 5,25km
  • Semimaraton Ștafetă – 4 coechipieri x 5,25km
  • Cursa 10K – Cursă individuală – 2 ture
  • Cursa Populară – Cursă individuală – 3km
  • Cursele copiilor

Înscrierea la cursele din cadrul evenimentului se poate face online, prin completarea formularului pus la dispoziţie de către organizator pe site-ul www.bucharest-marathon.com. Tot pe site-ul organizatorului puteţi găsi informaţiile complete cu privire la programul evenimentului, premii, condiţii de participare etc.

Pentru înscriere se completează un formular de înscriere, iar în acest formular puteţi selecta Asociaţia Copii pentru Viitor în calitate de cauză pe care doriţi să o susţineţi prin participarea la maraton.

Anul acesta Asociaţia Copii pentru Viitor va participa cu o echipă de copii la cursa copiilor.